31.10.2019 22:21
Lopettaneet

Seuraavasta kaudesta PB1:ssä

Tervehdys kaikille,

Uusi harjoituskausi on alkanut jatkaneilla pojilla B-junioreissa.

Huomenna perjantaina 1.11. alkaa PB1 avoimet harjoitukset niille pelaajille jotka ovat sinne ilmoittautuneet. PB1 kausi alkaa sitten 12.11., niiden osalta jotka sinne nimetään.

Muut pelaajat tulevat jatkamaan sitten PB2:ssa. PB2 joukkueella on valmennusasiat kunnossa, eli tutut valmentajat jolla kokemusta pojista ja B-junnujen valmennuksesta.

Valmentajat ovat olleet huolissaan taustojen osalta seuraavalla kaudella PB1:ssä. Eli seuraava sovittava asia on miten varmistetaan tämän hienon ikäluokan toiminta jatkossa.

Tilanne on nyut se, että valtaosalla toimintaa edellisenä vuonna pyörittäneistä P04 ja P03 ikäisten toimihenkilöistä on joko poika lopettanut pelaamisen (kuten meidän Jasper) tai alkaneet muut luottamustehtävät toisissa ikäluokissa tai harrastuksissa. Tämä tarkoittaa sitä että toimintaa pyörittämään tarvitaan uusia vanhempia.

Ei kannata nyt asiasta kenenkään liikaa säikähtää. Tämän ikäluokan tuntien täällä on aktiivista porukkaa ja mikä tärkeintä, tukea ja vinkkejä on saatavilla henkilöiltä joilla on kokemusta.

Nyt tärkeintä olisi että jokainen miettii millä tavalla pystyisi tukemaan joukkuetta siten, ettei kenenkään yksittäisen taakka kasva liian suureksi. Minulla on tähän tiettyjä ideoita joita kokoan mielessäni ja tulen esittämään lähipäivinä.

Kuten kirjoitin, edelliset luottamushenkilöt ovat lupautuneet mentoroimaan uusia henkilöitä tehtävissä. Siksi ei kukaan jää yksin, kunhan kaikki ottavat vastuuta joukkueesta. Suosittelen, että alatte miettimään yksin ja porukalla vanhempien kanssa miten ensi kausi saadaan mahdollisimman hyvin pyörimään. Olkaa minuun mielellään yhteydessä mahdollisimman pian.

Meillä on vanhempainilta 25.11. Sinne on syytä tulla kaikkien pelaajien vanhempia paikalle ja siellä sovitaan viimeistään jatkosta.

Jos nyt tämä kirjoitus herätti kipinää joissakin vanhemmissa, niin oiva tilaisuus innokkaille aloittaa olisi seuran koulutus uusille ikäluokkavastaaville ja joukkueenjohtajille 6.11. (sekä rahastonhoitajille 7.11.) http://japs.sporttisaitti.com/koulutus/toimihenkilokoulutus/jojo-ja-taloudenhoitajakerho/

Palaillaan piakkoin,

-Markko