4.11.2019 10:24
P2012

Päättäjäiset ja muuta mukavaa

Päättäjäiset
Seuran päättäjäiset vietetään lauantaina 9.11. Aritalla klo 18.00 =>

Tilaisuudessa palkitaan ikäluokkien ansioituneet pelaajat sekä taitokisoissa mitalin saaneet, sekä piirin mitalit sarjasijoituksesta.
Lisäksi palkitaan kiertopalkinnoin tai muina erikoispalkintoina kauden aikana ansioituneita pelaajia ja toimihenkilöitä.

- paikalle toivotaan erittäin paljon pelaajia ja taustoja, halliin mahtuu!
- pelaajille sinistä pelipaitaa päälle
- kakkukahvit ja mehut tarjolla.

Tilaisuus alkaa kakkukahveilla klo 18.00

Aikuisten JäPS-päättärit vietetään la 30.11. klo 18.00 alkaen seuran toimistolla.

Ryhmät
Peli- ja harjoitusryhmiin on tehty pari pientä muutosta jotka eivät vaikuta suurimpaan osaan pelaajista millään tavalla mutta tarkastakaa oman lapsenne ryhmä liiteenä olevasta listasta.

Ikäluokkavastaava
Puntaroituani moneen otteeseen omaa ajankäyttöäni seuraavan vuoden aikana, päädyin siihen ratkaisuun, että minun täytyy siirtää ikäluokan johtajan viitta seuraavalle. Oma tulevan vuoden vapaa-aikani menee varsin tiiviisti parin ison projektin parissa, joten en pysty tässä tehtävässä jatkamaan. Nyt siis uusi vapaaehtoinen käsi pystyyn niin perehdytetään sinut mahdollisimman hyvin hommaan. Ikäluokkavastaavan hommasta saa tehtyä käytännössä sen verran laaajan kuin itse haluaa. Pääasiassa hommaan kuuluu kuitenkin tiedottamista vanhemmille, tapahtumien lisäämistä myclubiin, (pelitoiminnan pyörittäminen). Ikäluokan asioista kärryillä pysyminen vaatii oma-aloitteista yhteydenpitoa Jäpsin toimiston väkeen. Vapaaehtoisten joukko on suhteellisen laaja, joten yksin tässä pestissä ei tarvitse olla. Jatkan itse edelleen apuvalmentajan hommia harvakseltaan omien projektien ohella.

Nyt siis kättä pystyyn innokkaat!